VILLA ULLÅDALENETT UNIKT BOENDE I ÅRE


Villa Ullådalen är boendet i ÅRE för dig som vill ha känslan av att bo i lugnet på fjället men i en exklusiv och bekväm miljö och med skidåkningen utanför dörren.


Här bor du vid foten av Åreskutan i bästa Ski in och Ski out läge till barnvänliga familjeåk, välprepparerade pister och Åreskutans bästa Offpist åkning. Även välprepparerade spår för längd och turskidåkning ligger med Ski in och Ski out läge från Villan.

Med sina 550 kvm fördelat på tre plan erbjuder Villan ett boende för den stora familjen eller sällskapet. Bekvämast bor man upp till 14 vuxna personer, men det finns totalt 19 sängplatser i huset. 


För att bevara den fantastiska miljön är huset inte tillgängligt med bil vintertid. Bilen lämnar man på Buustamons parkering för att sedan antingen gå (ca 300m) eller åka skoter till huset. Väl framme kan man njuta av ett hus utrustat med allt du önskar efter en dag på fjället. 

Vi transporterar upp er packning från parkeringen till villan vid ankomst och avresa.


Villan har nio sovrum varav fem är dubbelrum, tre rum är utrustade med våningssäng och ett är ett singelrum. Det finns fyra badrum med dusch och wc samt ett med jacuzzi, bastu och omklädningsrum. Här finns ett gym, pingisbord och biograf. 


Vy