VILLA ULLÅDALENETT UNIKT BOENDE I ÅRE


Villa Ullådalen är boendet i Åre för dig som vill uppleva vinterdrömmen och känslan av att vara ensam på fjället, samtidigt som du befinner dig i en exklusiv och bekväm miljö med skidåkning utanför dörren.

Här bor du vid foten av Åreskutan i bästa Ski in och Ski out läge till barnvänliga familjeåk, välprepparerade pister och Åreskutans bästa Offpist åkning. Även välprepparerade spår för längd och turskidåkning ligger med Ski in och Ski out läge från Villan.

Med sina 600 kvm fördelat på tre plan erbjuder Villan ett boende för den stora familjen eller sällskapet. Bekvämast bor man upp till 14 vuxna personer, men det finns totalt 20 + sängplatser i huset. 

För att bevara den fantastiska miljön är huset inte tillgängligt med bil vintertid. Bilen lämnar man på Buustamons parkering för att sedan antingen gå (ca 300m) eller åka skoter till huset. Väl framme kan man njuta av ett hus utrustat med allt du önskar efter en dag på fjället. 

Vi transporterar upp er packning från parkeringen till villan vid ankomst och avresa.


Villan har nio sovrum varav sex är dubbelrum och tre rum är inredda med våningssängar. Det finns fyra badrum med dusch och wc samt ett badrum med jacuzzi, bastu och omklädningsrum. Här finns ett gym, pingisbord och projektor rum. 


Vy